Toltorpsgatan 107

Toltorpsgatan 107

Slutpris

3 700 000 kr


Toltorpsdalen— Mölndal

Toltorpsgatan 107


Slutpris
3 700 000 kr

Toltorpsdalen— Mölndal

Modern och ljus 3:a från 2015 med härlig balkong.

Inflyttning möjlig i början av Oktober!

Välkommen hit till Toltorpsgatan och en trerummare om 76 kvadratmeter med låg avgift! Denna lägenhet är modern, ljus och erbjuder bland annat fina ytskikt och modern utrustning – ett exklusivt boende med stor inglasad balkong. fint ljusinsläpp, stora fönster och sociala ytor.

Till lägenhetens pärlor hör ett stilrent, funktionellt och modernt kök med generösa arbetsytor, påkostade material och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet från 2015 är rymligt och funktionellt samt har duschvägg, torktumlare, tvättmaskin, golvvärme och förvaringsskåp. Vardagsrummet har vitmålade väggar och stilren tapet och parkettgolv samt är välplanerat, ljust och öppet. Det är från vardagsrummet som vi når den härliga och inglasade balkongen där många lata dagar kan spenderas.

BRF Pegasus i Kvarteret Stiernhielm är en trevlig och välskött förening med låga avgifter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller garage, övernattningslägenhet och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften ingår tv, fiberbredband, källarförråd, värme och vatten.

I hjärtat av Toltorpsdalen bor du centralt och naturnära med närhet till bland annat matbutiker, bra kommunikationer och rofyllda grönområden. Safjället ligger runt hörnet, bra kommunikationer mot Göteborg och Mölndal en kortare promenad bort och Mölndals innerstad och det pulserande stadslivet i Göteborg når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
76 kvm
Avgift
3 048 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-03-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.