Fredriksstrandsvägen 16

Fredriksstrandsvägen 16

Slutpris

2 850 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Fredriksstrandsvägen 16


Slutpris
2 850 000 kr

Vaxön— Vaxholm

Välplanerad bostad om 3 rok med balkong i populärt område

Välkommen till en fin och välplanerad bostad om 78,4 kvm med balkong och havsglimt på populär adress nära skolor, förskola, ICA och goda kommunikationer. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt utgång till den stora balkongen med havsglimt. Två fina sovrum med fönster mot skogen, förråd som även kan nyttjas som kontor eller barnrum samt badrum med badkar. Den perfekta bostaden för den lilla familjen eller paret som vill ha gott om plats för förvaring och umgänge.

Bostaden ligger en kort promenad från Vaxholms stadskärna med alla sina mysiga cafeer och restauranger. Bara runt hörnet hittar vi ICA, busshållplatsen och nya Kronängsskolan. Alldeles nedanför Fredriksstrandsvägen finns badstrand för den som vill ta sig ett dopp i kvällssolen. Här finns också en strandpromenad och båtbryggor alldeles i närheten. Känner man inte för att ta bilen eller bussen till innerstan (ca 45min) så går det alldeles utmärkt att pendla med Vaxholmsbåten (det tar runt en timme). Förskolor, skolor, idrottsanläggning och livsmedelsaffär ligger i omgivningarna. Varmt välkommen!


Boarea
ca 78.4 kvm
Avgift
3 832 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-09-09

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Fredriksstrandsvägen såldes av oss 2020-09-09. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Fredriksstrandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.