Venavägen 33

Venavägen 33

Slutpris

2 875 000 kr


Grenadjärstaden— Örebro

Venavägen 33


Slutpris
2 875 000 kr

Grenadjärstaden— Örebro

Fantastiskt charmig och stor trea med öppen spis!

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välkommen till en underbar stor trea i det vackra Soldathemmet i Grenadjärstaden. Lägenheten har många charmiga och fina detaljer och hela 2,85 m i takhöjd! Mysfaktor med eldningsbar öppen spis. Stort vackert burspråk vid matplatsen och mycket vackra spröjsade fönster. Byggår 1911 och ombyggt till bostäder 2003-2004. Hiss finns! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekta ytor för bjudningar och stora middagssällskap. Två stora sovrum med ordentligt med garderober. Genomgående parkettgolv och vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Helkaklat badrum med dusch samt förberett för tvättmaskin. Föreningen har en stor fin trädgård med stora grönytor, träd och möjlighet till odling. Här går det alldeles utmärkt att ställa ut egna utemöbler och grill!

Föreningen har dessutom flera fina gemensamhetsutrymmen, så som tvättstuga, cykelförråd, stor samlingslokal med möbler, pingisbord och pentry. Det finns även ett övernattningsrum med dusch och wc (100 kr/natt). Till lägenheten hör dessutom ett stort förråd. Parkeringsplats med el följer med lägenheten, hyra 500 kr/mån. Mycket stabil förening med god ekonomi och låg belåning. Månadsavgifterna har inte höjts på 13 år. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. I området finns flera förskolor, skola, lekplatser, pizzerior och motionsspår. Endast 2 km till City och ännu närmre till Universitetssjukhuset och mataffär. En ny mataffär har alldeles nyss öppnat i närheten.


Boarea
101.7 kvm
Avgift
5 715 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-02-14

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Venavägen såldes av oss 2019-02-14.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.