Venavägen 33 / Grenadjärstaden / Örebro

Fantastiskt charmig och stor trea med öppen spis!

Slutpris
2 875 000 kr
Boarea
101,7 kvm
Avgift
5 715 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-02-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Venavägen såldes av oss 2019-02-14.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grenadjärstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välkommen till en underbar stor trea i det vackra Soldathemmet i Grenadjärstaden. Lägenheten har många charmiga och fina detaljer och hela 2,85 m i takhöjd! Mysfaktor med eldningsbar öppen spis. Stort vackert burspråk vid matplatsen och mycket vackra spröjsade fönster. Byggår 1911 och ombyggt till bostäder 2003-2004. Hiss finns! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekta ytor för bjudningar och stora middagssällskap. Två stora sovrum med ordentligt med garderober. Genomgående parkettgolv och vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Helkaklat badrum med dusch samt förberett för tvättmaskin. Föreningen har en stor fin trädgård med stora grönytor, träd och möjlighet till odling. Här går det alldeles utmärkt att ställa ut egna utemöbler och grill!

Föreningen har dessutom flera fina gemensamhetsutrymmen, så som tvättstuga, cykelförråd, stor samlingslokal med möbler, pingisbord och pentry. Det finns även ett övernattningsrum med dusch och wc (100 kr/natt). Till lägenheten hör dessutom ett stort förråd. Parkeringsplats med el följer med lägenheten, hyra 500 kr/mån. Mycket stabil förening med god ekonomi och låg belåning. Månadsavgifterna har inte höjts på 13 år. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. I området finns flera förskolor, skola, lekplatser, pizzerior och motionsspår. Endast 2 km till City och ännu närmre till Universitetssjukhuset och mataffär. En ny mataffär har alldeles nyss öppnat i närheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration