Stenhagsvägen 142 / Stenhagen / Uppsala

Rymlig 2:a med stor balkong och nyrenoverat badrum!

Slutpris
1 210 000 kr
Boarea
69,9 kvm
Avgift
5 272 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenhagsvägen såldes av oss 2019-01-15.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och stilrena bostad! Här bor du i insynsskyddat läge en trappa upp med en väl tilltagen balkong samt ett nyrenoverat badrum.

Bostadens rymliga 69,9m² fördelar sig på en ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjlighet samt god förvaring i väl tilltagen klädkammare med ljusinsläpp från mindre fönster. Denna går även utmärkt att använda som t.ex. mindre arbetsrum. Från hallen nås det smakfullt nyrenoverade (-18) och helkaklade badrummet med ljusinsläpp från vädringsfönster samt utrustad med tvättmaskin. Rymligt sovrum med förvaring i form av tre garderober. Köket rymmer plats för större matplats invid fönster i två väderstreck. Vidare finner ni ett väl tilltaget vardagsrum med parkettgolv samt vitmålade väggar. Här ryms plats för både soffgrupp samt matsalsmöbler. Tack vare fönster i hela tre väderstreck skapas här en känsla av rymd. Från vardagsrummet nås även bostadens väl tilltagna och möblerbara balkong i sydvästligt läge.

Här finner du fina cykelvägar till city via Berthåga samt närhet till busshållplats där stadsbussarna går regelbundet. Stenhagens väl utbyggda centrum med alla dess bekvämligheter har du inom promenadavstånd från bostaden. Du har närhet till bland annat sporthall, motionsområden, restauranger, grundskola och förskola. Det finns även fina grönområden för den som tycker om att promenera. Inom cykelavstånd på 3,5km når du naturreservatet Hågadalen, som erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för hela familjen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration