Förmansvägen 25

Förmansvägen 25

Slutpris

5 975 000 kr


Liljeholmskajen - Liljeholmen— Stockholm

Förmansvägen 25


Slutpris
5 975 000 kr

Liljeholmskajen - Liljeholmen— Stockholm

Ljus och genomgående med två balkonger!

Bo i ljus och genomgående 4:a med två balkonger! Här släpper de stora fönsterpartierna in ett fint ljus och ger en härlig rymd. Nytt modernt kök från 2016 med fristående köksö och separat matplats invid fönstret. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en generös social yta som gjord för stora sällskap. Utgång till inglasad balkong i söder. Lägenheten har tre bra sovrum och det största av dem har utgång till balkong. Snyggt, helkaklat badrum med tvättavdelning. Mycket gott om förvaring i både garderober och klädkammare samt källarförråd. I föreningen finns garage, tvättstuga och övernattningslägenhet. Stabil brf med bra avgifter som också har dolda tillgångar i form av hyresrätter kvar. Trivsamma omgivningar kantade av Mälarens vatten och med Södermalm på 10 minuters gångavstånd. Mycket goda kommunikationer med tvärbana, pendeltåg, bussar och t-bana på kort promenadavstånd. 15 minuters cykelväg till centrala Stockholm. Njut av livet i stan, vid vattnet!


Boarea
100 kvm
Avgift
4 648 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-11-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.