Forsstenagatan 2a / Kålltorp / Göteborg

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
33 kvm
Avgift
2 383 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Forsstenagatan såldes av oss 2019-02-22.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kålltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och ljus 1:a med separat kök, stilfullt renoverad i fina materialval. Snygg ekparkett i hela lägenheten, helkaklat badrum i grått och vitt samt ljust kök med matplats. I den här delen av Göteborg finns det gott om härlig natur och lummiga grönområden. Alldeles i närheten hittar ni bland annat fina ridvägar, härliga promenadstråk och motionsslingor, flera badplatser samt en golfbana. Renströmska parken, Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjöområdet ligger på gång-/cykelavstånd. Tillgången till storslagen natur i kombination med närheten till staden gör stadsdelen omåttligt populär, både för unga, äldre och familjer. Här finns bekvämligheter som mataffärer, restauranger, vårdcentral, apotek, krogar och gym på nära avstånd. Kulturhuset Kåken, som ligger i Härlanda fängelsets gamla lokaler, hittar ni också i området. Här finns bibliotek, öppen förskola och många olika kulturaktiviteter. Olskrokstorget och Munkebäckstorget ligger på kort avstånd och där hittar ni större mataffärer, gym och småbutiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration