Persikogatan 15 / Mellringe/Nyponlunden / Örebro

Stor villa i New England-stil med ett utav områdets bästa läge!

Slutpris
4 800 000 kr
Boarea/biarea
196/20 kvm
Driftkostnad
27 480 kr/år
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-02-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Persikogatan såldes av oss 2019-02-18.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellringe/Nyponlunden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Persikogatan 15 och en stor och mycket smakfull 2-plansvilla i New England-stil med ett utav områdets bästa läge på friköpt tomt och i ytterfil med utsikt över ängarna. Här bor du på ca 200 kvm med 7 rok varav 4 sovrum. Som köpare är det bara att flytta in då villan invändigt har genomgående ljusa ytskikt. Som köpare får du mervärden i i form utav frånluftsvärmepump som bidrar till låg uppvärmningskostnad, dubbelcarport, soldäck i sydvästläge, stor terrass mm. Fin tomt om ca 917 kvm. I Nyponlunden bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta och har en nystartad förskola och i Mellringe finns skola, idrottsplats. Nära till Örebro city!. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration