Karl Martins väg 12

Karl Martins väg 12

Slutpris

2 400 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Karl Martins väg 12


Slutpris
2 400 000 kr

Vaxön— Vaxholm

Renoverad bostad med inglasad balkong och havsutsikt högst upp i huset!

Välkommen till en hemtrevlig lägenhet högst upp i huset på populära Karl Martins väg, ett stenkast från havet! Här bor du bekvämt med promenadavstånd till allt som Vaxholm har att erbjuda. Bostaden har - förutom en enastående havsutsikt - ett väl tilltaget vardagsrum, inglasad balkong, modernt renoverat kök med matplats och fransk balkong, helkaklat badrum, två rymliga sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter och även tvättmaskin/torktumlare.

I föreningen finns en härlig uteplats med bänkar och bord som kan nyttjas. Värme, Vatten, Kabel-TV, tvättstuga och förråd ingår i avgiften.
Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. Du når Stockholms city på endast 40 minuter. För soliga dagar kan man även ta en promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller längre ut i skärgården. Välkommen till en komplett bostad på en trevlig adress!


Boarea
ca 82 kvm
Avgift
4 727 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-09

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Karl Martins Väg såldes av oss 2019-01-09. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Karl Martins Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.