Svartå Bangata 8 A / Örnsro / Örebro

Obelånad förening med låga månadsavgifter. Inglasad balkong i västerläge!

Slutpris
1 830 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
2 169 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svartå Bangata såldes av oss 2019-02-15.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örnsro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välskött och delvis renoverad (2018) tvåa i förening med synnerligen god ekonomi. Föreningen är obelånad, äger marken och är mycket välskött. Lägenheten har inglasad balkong i västerläge, mot innergården. Parkettgolv i kök, vardagsrum och sovrum från 2018. Väggar i samtliga rum målade 2018. Kök renoverat 2018. Bra förvaringsmöjligheter med garderober i både sovrum och hall. Här finns även gott om fina utrymmen i köket, med både skafferi och städskåp. Föreningen har åtta lokaler som hyrs ut till hyresgäster, vilket bidrar till att månadsavgifterna kan hållas nere. Föreningen är mycket noggranna när det kommer till underhåll och renovering av bostadshusen. I mitten av 80-talet byttes det till 3-glas fönster. I början av 00-talet renoverades avloppsstammarna. Ett par år senare byttes balkongdörrarna och ytterdörrarna byttes till s k säkerhetsdörrar. År 2007 genomfördes radonmätning, som dessutom godkändes i alla hus. Tack vare föreningens goda ekonomi kommer Comhem bredband, 100 Mbit/s, att ingå i månadsavgiften fr o m 2019-03-01. Det finns mer att läsa om föreningen på deras egen hemsida: http://orebrohus12.se/index.html. I föreningen finns även tvättstugor, grovtvättstuga, soprum med källsortering, cykelförråd, hobbyrum samt möjlighet att låna verktyg. Det finns totalt 127 st parkerings- och garageplatser till föreningens 114 lägenheter. Parkeringsplats/garage kostar mellan 100-275 kr/mån. Nära till fina promenadvägar längs med Svartån, både upp mot city men även ända bort till det vackra naturområdet Hästhagen och Karlslund. I närområdet finns dessutom busshållplats och utegym. Det är ca 10 min gångväg till city och ännu kortare tid till Södra stationen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration