Långamossevägen 23

Långamossevägen 23

Slutpris

4 375 000 kr


Stråvalla— Varberg

Långamossevägen 23


Slutpris
4 375 000 kr

Stråvalla— Varberg

Härlig familjevilla i nära nyskick och med havsnära läge. Bara att flytta in!

Nu har jag nöjet att förmedla en riktigt fin familjevilla byggd 2010. Flytta rakt in i detta stilrena hem med tonskalor i vitt och grått. Här finns fortfarande känslan av nyskick. Andra våning inreddes några år senare och färdigställdes 2016. Den bjuder på ett stort sovrum, ett allrum och ett påkostat helkaklat badrum med både badkar och dusch. Entréplanet bjuder på 2 sovrum, ett badrum, tvättstuga, rymligt kök och ett härligt vardagsrum med vacker täljstenskamin för mysiga stunder. Låga driftkostander på denna generösa boyta. Stor träaltan i västerläge och trädgårdens baksida angränsar vackert mot en liten skogsdunge.
Den grusade uppfarten rymmer flertalet bilar samt ett stort dubbelgarage på gjuten platta och med både vatten och el.
Här bor du mitt emellan Varberg och Kungsbacka med både närhet till skog och hav som fågelvägen finns ca 500 meter bort. Badar och solar gör du nere på Stråvalla strand. Du har gångavstånd till busshållplats och goda pendlingmöjligheter med närhet till E6:an.


Boarea/biarea
155/61 kvm
Driftkostnad
25 115 kr/år
Tomtarea
1 022 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-18

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Långamossevägen såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Långamossevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.