Ekgatan 19 / Uddebo / Tranemo

Välskött och rymlig villa i 4 etage!

Slutpris
1 310 000 kr
Boarea/biarea
175/60 kvm
Driftkostnad
36 109 kr/år
Totalareal
1 428 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Ekgatan såldes av oss 2019-06-18. Se alla våra försäljningar i Uddebo samt även på Ekgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Uddebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna trivsamma villa med en mycket tilltalande planlösning i 4 etage, på ett lugnt och trevligt läge i Uddebo. Här finns plats för en större familj, eller för den som vill ha stora ytor att röra sig på. 

Huset inrymmer 4 rejäla sovrum, varav 3 av dem är placerade i den översta etagen tillsammans med badrummet. Det fjärde sovrummet finner vi i den första etagen, i nära anslutning till hallen. I denna del återfinns även husets andra WC med duschutrymme och bastu samt tvättstuga. 


En halvtrappa upp är köket placerat med matplats och utgång till balkong med morgonsol. Det finns även ett ljust och luftigt vardagsrum med en täljstenskamin och plats både för soffgrupp, matsalsdel och läshörna, samt ett mindre arbetsrum. Från vardagsrummet når vi altanen och trädgården i soligt insynsskyddat läge. 

I suterrängplanet som ligger en halvtrappa ned från hallen finns en mysig bodega med öppen spis, flertalet förrådsutrymmen och pannrum. Här finner vi även garaget, som nås ifrån pannrummet. Stor, härlig trädgård med insynsskyddad baksida som angränsar mot skogen och en stor altan där kvällssolen kan avnjutas. Vattenburen uppvärmning med luft-vattenvärmepump. Larmsystem finns, fiber är installerat och robotgräsklippare finns.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration