Lövsångarestigen 7 / Oxhagen / Örebro

Rymligt 1-plan hus på FRIKÖPT hörntomt och dubbelgarage!

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea/biarea
ca 138/58 kvm
Driftkostnad
39 579 kr/år
Totalareal
918 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2019-05-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Lövsångarestigen såldes av oss 2019-05-09.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Oxhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lövsångarestigen 7, belägen på FRIKÖPT hörntomt, 918 m² i attraktiva Oxhagen. Rymligt 1-plans hus med 7 rum och kök, varav 4-5 sovrum fördelat på ca 170 m² samt dubbelgarage/förråd på ca 30 m² med direktingång till huset. Välplanerat, bekvämt boende för familjen med allt i 1-plan. Huset erbjuder bl a rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom fönsterparti som vetter ut mot baksidan. Praktiskt också för familjen med rymlig tvättstuga, två duschrum och 3 wc. Här bor man i ett fantastiskt läge med trädgård på baksidan i väster läge som gränsar mot allmänning. Uppvärmning via bergvärme - vattenburet system. Förutom dubbelgaraget finns generösa parkeringsytor framöver huset. Hus som måste ses!!! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration