Asteroidvägen 14B

Asteroidvägen 14B

Slutpris

2 150 000 kr


Solbacka— Norrtälje

Asteroidvägen 14B


Slutpris
2 150 000 kr

Solbacka— Norrtälje

Fräscht bostadsrättsradhus i två plan

Nu finns möjligheten att förvärva ett av de stilrena och smarta bostadsrättsradhusen på Asteroidvägen i Solbacka Trädgård. Husen stod inflyttningsklara i februari 2017 och sedan dess har ett mysigt litet område tagit form.
Här bor du på 99 kvm i två plan som är fördelaktigt planerat med sociala ytor och duschrum på nedre plan och sovrum, allrum samt extratoalett på övre våningen. Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring. Vidare in i huset ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den härliga altanen. Rymligt helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare ligger i anslutning till hallen.
En trappa upp möts man av allrummet där takfönster ger fint ljusinsläpp över trappan och där du med fördel skapar ett mysigt tv-rum. Projektor mot väggen i trappan förvandlar rummet till en lyxig hemmabio. Som alternativ finns plats att inreda en kontorshörna/arbetsplats.
Stora sovrummet på övre plan ligger för sig och de två mindre rummen på andra sidan övre plan. Praktisk och trevlig planlösning.
Altanen ligger i söderläge och har insynsskydd mellan grannarna. Intill husets entré finns förråd och framför huset finns parkeringsplats för 1-2 bilar.

Solbacka är ett populärt och barnvänligt område där du har ca 300-400 m till två olika förskolor samt ca 1 km till två olika grundskolor. Matbutik, pizzeria och bensinstation på gångavstånd. Ett trevligt område där barnen kan växa upp.

Välkommen på visning!


Boarea
99 kvm
Avgift
4 574 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.