Pontonjärgatan 35, 5 tr

Pontonjärgatan 35, 5 tr

Slutpris

5 395 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Pontonjärgatan 35, 5 tr


Slutpris
5 395 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Högt upp i huset med balkong och sjöutsikt över Riddarfjärden!

ACCEPTERAT PRIS! Välkomna in till en fantastiskt fin och väldisponerad tvåa med balkong och sociala sällskapsytor! Bostaden erbjuder en fin och rymlig hall med gott om avhängningsyta och förvaring i garderober. Härifrån nås lägenhetens gäst-wc. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och är möblerbart med soffgrupp och matbord för många middagsgäster. Stilrent kök i vitt med generöst arbetsyta och vitlaserat trägolv. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober, härifrån nås badrummet som är utrustat med badkar. Lägenheten erbjuder vackra golv, generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp och samtliga fönster mot innergården. Härlig balkong som erbjuder sned utsikt över Riddarfjärden och Norr Mälarstrand!

Här bor ni på en attraktiv adress direkt vid Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Stockholms citypuls. Över gatan finns Riddarfjärden som sommartid ger möjlighet för sol och bad, samt gröna Rålambshovsparken med Boulebar. I kvarteret finns ett rikt utbud på restauranger såsom libanesiska Corniche, Stockholm Tapas och Mamadou. Fridhemsplan nås inom en kortare promenad med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service samt kommunikationer.


Boarea
58.1 kvm
Avgift
2 323 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-06-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.