Fältvägen 4

Fältvägen 4

Slutpris

3 900 000 kr


Grillby— Enköping

Fältvägen 4


Slutpris
3 900 000 kr

Grillby— Enköping

Exklusivt enplanshus i Grillby

I natursköna Grillby finner du detta påkostade hus i mycket gott skick från 2015. Huset erbjuder alla i familjen sin egen plats men har även gott om sällskapsutrymmen. Det karaktäriseras av stora fönster, fina snickerier, stora sällskapsytor och vackra parkettgolv.
Huset erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv, vardagsrum med stora fönster, stort ljust kök med gott om bänkytor och plats för flera gäster kring bordet, fyra sovrum, två helkaklade badrum, allrum och en praktisk tvättstuga med groventré.
Trädgården är lättskött med tre stora trädäck där man kan njuta av sol hela dagen. Här finns elektriska markiser med belysning och vindskydd som gör att man mer än gärna vistas utomhus. På tomten finns även en "spadel" med en påkostad vedeldad bastu, relaxrum, spabad, platsbyggd bar och utedusch. I trädgården finns både fruktträd och perenner.
Här bor ni i en barnfamiljsidyll belägen ca 15 min med bil från Enköping, 20 min till Bålsta och 45 min till Stockholm. I området kan barnen leka fritt med närhet till skola, förskola, fotbollsplan, vacker natur men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!


Boarea
133 kvm
Driftkostnad
25 868 kr/år
Tomtarea
1 214 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-05

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Fältvägen såldes av oss 2019-07-05. Se alla våra försäljningar i Grillby samt även på Fältvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.