Roskildevägen 9b / Pildammarna / Malmö

Välplanerad, ljus och trevlig tvåa med väldigt fin utsikt mot innergården

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
35,5 kvm
Avgift
1 916 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Roskildevägen såldes av oss 2019-02-28.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Pildammarna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kliv in i en tvåa på populära och trivsamma Roskildevägen och upplev genuin charm! Här erbjuds en ljus och trevlig lägenhet med utmärkt planlösning och vackra golv. Här finns saker som behöver åtgärdas, vilket också innebär att en möjlighet att välja och vraka bland färger, material och utrustning!

Här hittar du ett rymligt och ljust vardagsrum samt ett yteffektivt, funktionellt och äldre kök. Lägenheten har ett sovrum och ett praktiskt badrum.

BRF Ingrid i Malmö 746000-6138 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och en härlig gemenskap som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, cykelrum och hobbyrum. I månadsavgiften om 1916 kronor ingår vatten, värme och tv.

Bo med ett av Pildammarnas trevligaste lägen – bara ett stenkast från Pildammsparken! Med en kortare promenad når du Triangeln och inom bara några minuter är du vid Centralstationen. Det här är ett av Malmös mest populära områden bland barnfamijer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration