Karen Blixens Gata 7, 5 tr / Bromma - Blackeberg / Bromma / Stockholm

Byggt 2015, garage i huset.

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 228 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karen Blixens Gata såldes av oss 2019-02-22.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma - Blackeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna nyproducerade och moderna trea om 77 kvm med balkong och hiss i fastigheten. Garage i huset. Här finner ni genomgående hög standard och smakfulla materialval. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med direkt anslutning till inglasade balkongen som har plats för både matgrupp, grill och växter om så önskas samt öppen planlösning mot köket vilket skapar social samvaro i lägenheten. Badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt tillhörande arbetsbänk ovan. Två bra sovrum samt klädkammare. Bo på ett mycket lugnt och attraktivt läge i Bromma/Blackeberg med direkt närhet till Blackebergs torg och goda kommunikationer med bl.a tunnelbana och buss (dit du tar dig med gångavstånd på ca 7-8 minuter från bostaden), natur samt bad. Husen är inbäddade i grönskan från Grimsta Naturreservat. I direkt närhet finns gott om promenadstråk, varierande och ofta elupplysta löparspår och några av Stockholms finaste stränder. Den här bostaden måste upplevas på plats!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration