Vemdalsskalet Skalspassvägen 30A

Vemdalsskalet Skalspassvägen 30A

Slutpris

2 700 000 kr


Skalspasset/Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Skalspassvägen 30A


Slutpris
2 700 000 kr

Skalspasset/Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Lägenheten man bara vill ha

På Skalshöjden ligger en förening med 10 lägenheter och där hittar du den här som har tre sovrum, badrum med bastu, wc-rum samt allrum och kök. Läget är närmast magiskt, mellan skidleden och skidbacken och från uteplatsen bjuds en enastående utsikt över Sonfjället och skidbackarna Nääs och Väst. Området exploaterades runt 2010 och har blivit populärt bland Vemdalens gäster just för närheten till backen, det fina söderläget och utsikten. Här känner man verkligen fjällen. Populariteten innebär också att man har möjlighet till goda intäkter om man väljer att hyra ut. Lägenheten hyrs idag ut genom Skistar och en ny ägare är bunden till avtalet för innevarande säsong.

Priset för mellanplan med balkong är 2 700 000 kr och för markplan med uteplats är priset 2 550 000 kr. Titta in genom vår VR-visning och ta en titt från uteplatsen/balkongen i bildspelet! Välkommen att boka visning när det passar dig. Under säsong är vi dock hänvisade till bytesdagar för hyrande gäster.


Boarea
80 kvm
Avgift
2 881 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-29

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Vemdalsskalet Skalspassvägen såldes av oss 2020-01-29. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Skalspassvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.