Bävervägen 12

Bävervägen 12

Slutpris

11 200 000 kr


Stora Mossen— Bromma— Stockholm

Bävervägen 12


Slutpris
11 200 000 kr

Stora Mossen— Bromma— Stockholm

På eftersökt adress i Stora Mossen ligger denna fina funkisvilla anno 1938! Huset som bara haft två ägare sedan byggnadsåret har vårdats med varm hand! På entréplan finns härligt och ljust vardagsrum med öppen spis och matsal i fil, modernt och välutrustat kök med matplats, två rymliga sovrum samt badrum. Från matsalen når man den fina balkongen i högt och fint läge. Från balkongen har man fantastisk utsikt över Stora Mossens koloniområde. På entréplanet når man även den stensatta altanen under tak samt den trevliga tomten. På nedre plan finns tre rum som kan användas som sovrum eller sällskapsrum. Ett av rummen har öppen spis. Här finns också stort badrum med bastu, en liten toalett, tvättstuga, pannrum/verkstad samt förråd. Två separata entréer finns på nedre plan. Bergvärme och moderna tekniska lösningar ger låga driftskostnader. Underbar uppvuxen trädgårdstomt om 719 kvm med ett större förråd. Villan har ett attraktivt läge med närhet till tunnelbanans gröna linje samt flertalet förskolor och skolor. Denna villadröm måste upplevas - välkommen på visning!


Boarea/biarea
179/39 kvm
Driftkostnad
37 451 kr/år
Tomtarea
719 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-06-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.