Bävervägen 12 / Stora Mossen / Bromma / Stockholm

Slutpris
11 200 000 kr
Boarea/biarea
179/39 kvm
Driftkostnad
37 451 kr/år
Totalareal
719 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-06-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Bävervägen såldes av oss 2019-06-16.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stora Mossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På eftersökt adress i Stora Mossen ligger denna fina funkisvilla anno 1938! Huset som bara haft två ägare sedan byggnadsåret har vårdats med varm hand! På entréplan finns härligt och ljust vardagsrum med öppen spis och matsal i fil, modernt och välutrustat kök med matplats, två rymliga sovrum samt badrum. Från matsalen når man den fina balkongen i högt och fint läge. Från balkongen har man fantastisk utsikt över Stora Mossens koloniområde. På entréplanet når man även den stensatta altanen under tak samt den trevliga tomten. På nedre plan finns tre rum som kan användas som sovrum eller sällskapsrum. Ett av rummen har öppen spis. Här finns också stort badrum med bastu, en liten toalett, tvättstuga, pannrum/verkstad samt förråd. Två separata entréer finns på nedre plan. Bergvärme och moderna tekniska lösningar ger låga driftskostnader. Underbar uppvuxen trädgårdstomt om 719 kvm med ett större förråd. Villan har ett attraktivt läge med närhet till tunnelbanans gröna linje samt flertalet förskolor och skolor. Denna villadröm måste upplevas - välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration