Heidenstamsgatan 15 / Löten / Uppsala

Topprenoverad 4:a med exklusiva materialval

Slutpris
2 230 000 kr
Boarea
102,5 kvm
Avgift
4 909 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Heidenstamsgatan såldes av oss 2019-03-08.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Löten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna smakfullt totalrenoverad 4:a med fönster i två väderstreck! Här bor ni servicenära i en stabil bostadsrättsförening där det mesta ingår i månadsavgiften!

Bostaden finner ni en trappa upp och dess 102,5 m² fördelar sig på en ljus hall med plats för avhängning, ett modernt kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt ett rymligt vardagsrum med utsikt mot bostadsrättsföreningens gård. Vidare erbjuder lägenheten ett master bedroom med utgång till balkong, ett stort sovrum som idag används som TV-rum samt ett mindre sovrum med god förvaring i klädkammare. Ytterligare förvaring finns i ett rymligt förråd i lägenheten. I bostaden finns även två helkaklade duschrum varav det ena har försetts med tvättmaskin och torktumlare i pelare.

I månadsavgiften om 4 909 kr/mån ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-TV (grundutbud från ComHem), bredband och bostadsrättstillägg. Som boende i Brf Uppsalahus nr 14 har ni möjlighet att nyttja föreningens bastu, träningsrum, hobbyrum och tvättstuga mm. I närheten av bostaden finns dessutom tennisbana, boulbana och en mindre fotbollsplan där ni kan spendera fritiden.

På Heidenstamsgatan 53 bor ni endast ett stenkast från Heidenstamstorg med matbutik, apotek, gym och postombud. Här finns även skola (Åk. F-9) samt förskola. På promenadavstånd nås både Bellmansparken och von Bahrskahäcken. Från Heidenstamstorg går buss till både Gamla Uppsala och Stora Torget.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration