Viktor Rydbergsgatan 36

Viktor Rydbergsgatan 36

Slutpris

1 255 000 kr


Nyby— Uppsala

Viktor Rydbergsgatan 36


Slutpris
1 255 000 kr

Nyby— Uppsala

Stilren 1:a med fönster i två väderstreck!

Välkomna till denna mycket rymliga lägenhet belägen på andra våningen med fint läge i föreningen. Planlösningen fördelar sig på hall med gott om förvaring i fyra stycken inbyggda garderober och det stilrena köket har plats för matbord för 3-4 personer. Allrummet har en fransk balkong med ett fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och det fräscha badrummet är utrustat med badkar. Bekvämt på samma våningsplan finns ytterligare förvaring i ett externt förråd.

RB Brf Vivalla är en stabil förening med många gemensamma utrymmen! Ett stenkast från lägenheten finns en av tvättstugorna. I föreningen finns också en samlingslokal, övernattningsrum, gym, bastu och solarium för medlemmarna att nyttja till en förmånlig summa!

Som boende på Viktor Rydbergsgatan har ni nära till service och butiker men även till grönska och aktiviteter! Det är goda kommunikationer med stadsbuss linje 1 från Nyby Köpcentrum och för den bilburne pendlaren direkt närhet till E4:ans norra påfart. Mataffär finns närmast vid Willys men även vid Gränby Köpstad, med sitt stora utbud av butiker och restauranger som ligger på bekvämt avstånd. Röbo friluftsområde erbjuder fina motionsspår och högarna i Gamla Uppsala är en perfekt familjeaktivitet. Vid Gränby sportfält och idrottshallar kan ni bl. a. spela tennis, ishockey, innebandy och även uppleva andra typer av evenemang i IFU-arena.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
40.5 kvm
Avgift
2 179 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.