Trombonstigen 7, 1 tr / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Stor 3:a om 85 m² med rymlig balkong i väster!

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 708 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen såldes av oss 2019-03-06. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Trombonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevligt planerad 3:a om 85 m² med balkong under tak i västerläge. Två rymliga sovrum varav det ena har plats för dubbelsäng. Välutrustat kök med fullstor kyl och frys, diskmaskin, gott om arbetsyta och ordentlig matplats. Bra storlek på vardagsrummet med utgång till balkongen, möjlighet att öppna upp mot kök. Om så önskas kan klädkammaren användas som ett extra kontor/sovrum. Förråd finns också i bostaden och även ett tillhörande vindsförråd. Inre reparationsfond om drygt 9 000 kr som får användas av köparen för att förbättra lägenheten. På bekvämt avstånd finns idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana och buss till Kungsängen centrum. För dig som gillar motionsspår och skidåkning finns Gröna dalen strax nedanför. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 minuter. Uppskattad HSB förening med stabil ekonomi. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration