Morängatan 64 C / Alsike/Knivsta / Knivsta

Modernt bostadsrättshus med fantastisk uteplats i söderläge!

Slutpris
3 675 000 kr
Boarea
129 kvm
Avgift
4 838 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-17
Bostaden är såld!

Denna villa på morängatan såldes av oss 2019-05-17.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alsike/Knivsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta hemtrevliga och mycket smakfulla bostadsrättshus i ett av områdets absolut bästa lägen! Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till flertalet skolor och förskolor. Lekpark dit barnen tryggt kan gå på egen hand finns i nära anslutning till bostaden. Denna bostad är belägen på återvändsgata som endast nyttjas av dina absolut närmsta grannar. Bostaden erbjuder en altan i söderläge med begränsad insyn som vetter mot skogen. 2017 stod detta hus färdigt för inflytt och har sedan dess vårdats mycket väl. I föreningen finns bostadsrättshus i två storlekar, där detta är ett av de större. De extra kvadratmeterna sammantaget med en väl genomtänkt planlösning gör att både paret och den större familjen kan trivas mycket bra här!

Planlösningen fördelar sig på en inbjudande hall med avhängningsmöjlighet samt förvaring, intill hallen finns en groventré/tvättstuga utrustad med både tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp. Från hallen nås det välutrustade och stilrena kök som går i ljusa toner. Här ryms plats för större matgrupp invid fönster i två väderstreck. Bostadens första, av de två, badrum nås även det från hallen. På det nedre planet finner du vidare vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Härifrån tar du dig ut på altanen i absolut bästa läge, kom och upplev den på plats! Hela nedre plan samt båda badrummen är utrustade med golvvärme. På övre plan finns fyra stycken sovrum, ett badrum samt en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Extra förvaring finns även i det externa förrådet beläget intill bostadens groventré.

Alsike är ett geografiskt välplacerat område för dig som enkelt vill kunna ta dig till både Stockholm, Arlanda och Uppsala, men samtidigt vill bo i ett lugnt område med närheten till naturen. Från tågstationen i Knivsta tar det endast 28 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till Uppsala Centralstation. För dig som gärna lämnar bilen hemma finns det busshållplats endast några minuters promenad från bostaden. I närområdet finns flertalet skolor, förskolor, pizzeria, motionsspår och skogsområden. Coop öppnade nyligen sin butik som är belägen ca 400 meter från bostaden. Precis intill Coop planerar även ett gymmet Puls & Träning öppna inom kort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration