Lilla Bysvängen 6 / Drottningdal / Norrtälje

Trivsam familjevilla

Slutpris
2 795 000 kr
Boarea
ca 145 kvm
Driftkostnad
32 366 kr/år
Totalareal
1 338 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Lilla Bysvängen såldes av oss 2019-04-26.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Drottningdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Drottningdal ligger denna trivsamma familjevilla på 145 kvm och med 4 sovrum. Hemtrevligt kök (2016) där man gärna vill umgås och ett mysigt vardagsrum med utgång till trädgården. Altanen sveper runt i två väderstreck varav en del under tak som blir som ett extra rum. På nedervåningen finns hall, två sovrum, duschrum och tvättstuga. På övervåningen har man två sovrum, toalett samt ett stort allrum. Övriga byggnader är carport och friggebod.

I Roslagsbro har man nära till naturen och idrotten. Här finns idrottsförening med sporthall, fotbollsplaner och elljusspår samt förskola och skola år F-6. Det är endast ca 15 minuter till Norrtälje vilket gör det enkelt för den som pendlar. För den som önskar lugnet och gemenskapen men ändå en praktisk vardag är detta ett mycket bra val.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration