John Bergs Plan 2, 1tr

John Bergs Plan 2, 1tr

Slutpris

3 800 000 kr


Kungsholmen/Stadshagen— Stockholm

John Bergs Plan 2, 1tr


Slutpris
3 800 000 kr

Kungsholmen/Stadshagen— Stockholm

Välplanerad 2:a med balkong, i toppläge på Kungsholmen!

Välplanerad och lättmöblerad 2:a med balkong i toppläge på Kungsholmen! Bostaden har fina egenskaper som fiskbensparkett, frostade glasdörrar samt stora fönster som ger fint ljusinsläpp. I det ljusa och luftiga vardagsrummet finns plats för såväl större soffgrupp som matplats för flertalet gäster. Härifrån kommer du ut på balkongen som ligger i skönt eftermiddagssoligt läge. I det snygga köket har man utmärkt förvaring bakom vita stilrena fronter och genomtänkt väggfast matplats för snabba frukostar. Från hallen kommer du in i det rofyllda sovrummet som har plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet som har dusch, ligger praktiskt mitt emot sovrummet. Lägenheten har bra förvaring i skåp i sovrummet och tillhörande källarförråd. Trevlig och välskött förening med bra ekonomi i vacker 30-tals fastighet.

Här bor ni med närhet till både citys puls och grönområden. Ner för gatan finner ni Fridhemsplan med shopping i Västermalmsgallerian och bra kommunikationer genom t-banans gröna och blå linje samt bussar. Om man promenerar genom fina Sankt Göransparken når man station Fridhemsplan på bara 3-4 minuter. Går ni istället ner mot vattnet når ni Kungsholms Strand med jogging och promenadstråk, båtar och vacker utsikt mot Karlbergs Slott. På promenadavstånd finns även Hornsberg med stort restaurangutbud och bad längs med den fina strandpromenaden.

Välkommen på visning!


Boarea
48 kvm
Avgift
1 954 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-06-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.