Tvillingarnas Gata 313

Tvillingarnas Gata 313

Slutpris

1 660 000 kr


Brandbergen— Haninge

Tvillingarnas Gata 313


Slutpris
1 660 000 kr

Brandbergen— Haninge

Ombyggd gavellägenhet med inglasad balkong mot söder

Yteffektiv lägenhet belägen med gavelläge på bottenplan med inglasad balkong mot lugn innergård och skarpt söderläge. Bostaden är en ursprunglig 2:a som under de senaste åren ytskiktsrenoverats och byggts om till en 4:a tack vare de väldisponerade ytorna om 78 kvm. Bostaden präglas av ljusa, fräscha ytor med nya golv, ljust kulörsatta väggar, spotlights i tak och många intressanta detaljer som gör denna bostad till ett unikum i sig.
Bostaden lämpar sig för familjen med krav på generösa ytor och fasta boendekostnader då såväl el som värme, vatten, kabel tv, bredband och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.
Brf Tellus är en betrodd HSB förening med stabil ekonomi och föreningsfaciliteter utöver det vanliga. Här finns såväl övernattningslägenhet, gym och bastu som föreningslokal att hyra, flertal tvättstugor, cykel och barnvagnsrum. Parkering, kall och varmgarage finns!

På bägge sidor om bostaden finns lekplatser och fina parkytor. Närområdet präglas av grönska och natur men samtidigt är det mindre än 300 m till goda kommunikationer och till det lokala centrumet som erbjuder både bio och bowling samt flertal restauranger och mataffärer. För barnfamiljen finns flertal förskolor och grundskolor i närheten varav förskolan Dragspelet är belägen endast 50 m från lägenheten och Brandbergsskolan ca 400 m bort.
Inom gångavstånd nås flertal handelsplatser såsom Haninge Centrum och Port 73 och Tyresta Nationalpark lockar strax bakom knuten med fantastiska naturupplevelser och sagolika motionsslingor.

Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
78 kvm
Avgift
5 014 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
BV
Såld
2019-06-21

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Tvillingarnas Gata såldes av oss 2019-06-21. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Tvillingarnas Gata.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.