Hjortronstigen 25 / Härnön / Härnösand

Välplanerat och barnvänligt boende på omtyckta Hjortronstigen

Slutpris
1 280 000 kr
Boarea
151 kvm
Driftkostnad
37 832 kr/år
Totalareal
555 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Hjortronstigen såldes av oss 2019-04-19.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Härnön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Hjortronstigen 25 finns nu chansen att skapa ett boende helt efter egen smak! Här ligger nämligen ett välplanerat och barnvänligt hem med stor renoveringspotential. Ett kvadratsmart hus i två plan med optimal planlösning och stora sällskapsytor.

Här välkomnas vi av en stor, rymlig och lättmöblerad hall, och efter det finner vi ett praktiskt och funktionellt kök. Vidare finns här ett generöst och trevligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, väl tilltagna ytor och plats för matgrupp, soffa och övrig inredning. Huset har tre lättmöblerade sovrum, ett allrum och två duschrum.

Huset omges av en lättskött trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och välskött gräsmatta. Här bor du dessutom med en stor, rymlig och solig altan med lättmöblerade ytor, trätrall och plats för matbord och stolar. I anslutning till huset hittar du ett garage med bra förvaringsmöjligheter.

Varmt välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration