Häljasjövägen 14 / Gånghester / Borås

Charmigt funkishus i gott skick

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea/biarea
132/74 kvm
Driftkostnad
31 111 kr/år
Totalareal
1 522 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Häljasjövägen såldes av oss 2019-04-27. Se alla våra försäljningar i Gånghester samt även på Häljasjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gånghester är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett bra och barnvänligt läge i populära Gånghester finns nu möjlighet att förvärva detta fint renoverade och charmiga funkishus. Perfekt planlösning och skick för barnfamiljen som bara vill flytta in i ett riktigt fint och modernt hem. Fint och stilrent kök, burspråk, härligt ljusinsläpp, rymd samt vedspis i kök är bara några av de underbara saker som detta hus erbjuder. Intill huset finns dessutom ett stort trädäck med spabad!

Goda investeringar är gjorda på fastigheten mellan 2015-2018 så som: Nytt yttertak, uppvärmningssystem, el omfattande renoverat/utbytt, altan, badrum/bastu i källare, ytskikt mm. Fastigheten är fiberansluten. Garage finns i huskropp.
Huset är dessutom dränerat 2005 med platonmatta och fiberduk.

Fastigheten är belägen med ett lugnt och bra läge i samhället med närhet till skola, förskola, kransmossens naturområde. Varmt välkomna att boka in er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration