Kungsgatan 3

Kungsgatan 3

Slutpris

4 800 000 kr


Centrum / Östra förstaden— Halmstad

Kungsgatan 3


Slutpris
4 800 000 kr

Centrum / Östra förstaden— Halmstad

MAGNIFIK TAKVÅNING

Magnifik takvåning byggd 2017 i en vacker fastighet från förra sekelskiftets början. Denna våning om tre rum och kök bjuder på en enastående boendemiljö där intrycken präglas utav en maffig känsla och imponerar även på den mest kräsna! Allt är noga genomtänkt med enhetlig inredning i kök och badrum, härlig takhöjd med synliga takbjälkar, och vikbara fönsterpartier mot takterrass åt söder med en slående utsikt över slottet, Nissans inlopp och havet.

Hela bostaden andas kvalitet med materialval utöver det vanliga. Några av detaljer värda att nämna är betonggolvet som är genomgående i hela lägenheten (även badrum och wc) med vattenburen golvvärme, list- och foderfritt utförande med dolda karmar och gipsade smygar samt skjutdörrar i massiv konstruktion. Köket består av högkvalitativa vitvaror från NEFF med bl.a. dubbla frysar och ugnar. Badrummet är en upplevelse i sig med takdusch, infälld diskret golvbrunn, designad toalettstol, exklusiv belysning från Lampe Gras samt skräddarsydd bänk och handfat med sömlöst integrerad ho. Detta kryddat med både takfönster, vikbart parti mot takterrass och flera takkupor vilket bidrar till ett härligt ljusflöde i hela lägenheten.

Denna takvåning nås med hiss och är lugnt belägen i mysiga kvarter i Östra förstadens anrika bebyggelse. Boytan mäter ca 116 kvm och månadsavgiften är blygsamma 4 230 kr.

Allt detta gör att lägenheten i sig passar bra in på hur området skildras av stadsbeskrivningen från 1908: Stadens mest fashionabla och storstadsmässiga del är den östra förstaden.

Mina damer och herrar, detta är en sällsynt möjlighet att förvärva en av Halmstads mest spännande bostadsrätter med ren och skär njutning från början till slut. Under våra 12 år som mäklare har vi aldrig tidigare sett något liknande!


Boarea
116 kvm
Avgift
4 230 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-07-14

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2020-07-14. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Kungsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.