Överåsvägen 6

Överåsvägen 6

Slutpris

2 775 000 kr


Överås— Hudiksvall

Överåsvägen 6


Slutpris
2 775 000 kr

Överås— Hudiksvall

Ståtlig 20-tals villa med stor karaktär!

På Överåsvägen 6 hittar ni denna ståtliga 20-tals villa med stor karaktär! Här har vi på Mäklarhuset nu förmånen att presentera en rymlig bostad för den riktigt stora familjen med bra läge precis intill Bromangymnasiet, förskola och Ica Maxi.

Huset har massor att erbjuda, bland annat rymligt kök och vardagsrum, 4 -5 sovrum, badrum och nyrenoverad tvättstuga. Dessutom så finns en lägenhet om 1 rok med ingång via huset eller egen entré från gården, perfekt att hyra ut, använda som tonårsrum/sovrum eller utrymme för egen verksamhet. Bekväm uppvärmning via bergvärmepump!

Liten och lättskött tomt med välplanerad trädgård med perenner, fruktträd, buskar och i sydvästläge hittar ni en fantastiskt fin nyligen byggd inglasad altan med skjutglas. Vidare ut på tomten så återfinns ytterligare en uteplats samt uthus med vedbod, snickardel och förvaringsutrymme.

Toppenläge med cykel- och promenadavstånd till Hudiksvalls centrum som ligger ca 1,5 km bort samt goda bussförbindelser i anslutning till bostaden.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
198/38 kvm
Driftkostnad
36 883 kr/år
Tomtarea
682 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-06-26

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Överåsvägen såldes av oss 2019-06-26. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Överåsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.