Kronobergsgatan 5, 3tr

Kronobergsgatan 5, 3tr

Slutpris

4 550 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kronobergsgatan 5, 3tr


Slutpris
4 550 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Underbar sekelskiftestvåa med Kungsholmens bästa läge och optimal planlösning!

Välkommen till ett helt kompromisslöst boende med den oslagbara mixen av en fantastisk lägenhet med fina bevarade originaldetaljer, otroligt vackert och ostört läge mot den lummiga Kronobergsparken samt direkt närhet till Fridhemsplan med innerstans bästa kommunikationer och shopping. Här bor du högt upp i fastigheten med cirka 3,2 m i takhöjd, stora magnifika fönsterpartier och ett fantastiskt ljusinsläpp som genomgående skapar luftiga ljusa ytor med härlig rymd. Från samtliga rum har du en underbar utsikt mot Kronobergsparkens grönska och ett genomgående insynsfritt läge. Bostaden har originaldetaljer som spegelindelade dörrar och fönsternischer, glasöverstycken ovanför dörrarna samt vackra plankgolv. Rökkanaler finns kvar i fastigheten ifall du längtar efter kakelugn eller braskamin. På Kronobergsgatan 5 flyttar du in i en ytterst välskött fastighet och en förening med mycket god ekonomi och minimal belåning. För den som vill bo i innerstan med alla dess bekvämligheter men samtidigt önskar uppleva natur, grönska och vatten är denna drömtvåa med unikt läge helt perfekt. Du får ett oslagbart boende med flertalet underbara grönområden och stränder i direkt omnejd utan att kompromissa med innerstadspulsen!

På Fridhemsplan bor man med närhet till allt med ett myller av mycket välsorterade mataffärer (Coop Daglivs, Ica, Willys, Lidl), användbara butiker, mysiga restauranger och populära barer samt stort utbud av gym (SATS, Friskis & Svettis, Vici CrossFit, Fitness 24/7). Fridhemsplan har oerhört bra kommunikationer: gröna och blå tunnelbanelinjerna som tar dig till centralen på 5 minuter och inte mindre än tre blå stadsbussar utöver alla tänkbara områdesbussar som tar dig bekvämt över hela stan. Oftast har du precis allt du behöver utanför dörren och vill du utforska stan så gör du det så bekvämt och snabbt som det bara går.

Du har den fantastiska och mångfacetterade Kronobergsparken rakt utanför dörren med en vacker grönska och ypperliga solningsmöjligheter men också utegym, basketplan, hundrastplats samt barnpark. Du har underbara promenadstråk längs vattnet bekvämt tillgängligt i alla väderstreck; Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Riddarfjärden med ett rikt utbud av ikoniska restauranger och caféer som Petit France, Trattorian, Orangeriet och Mälarpaviljongen finner du efter någon minuts promenad söderut, lika nära norrut har du Kungsholms strand med Barnhusviken och Karlbergskanalen med fina promenad- och joggingstråk. Den omåttligt populära destinationen Hornsbergs Strand är bara en kort cykeltur bort.

Kort sagt är detta ett helt magiskt boende med bästa möjliga läge på Kungsholmen – välkomna till en bostad att bli förälskade i!


Boarea
53 kvm
Avgift
2 430 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2019-06-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.