Skaraborgsvägen 6 / Södermalm / Kristinehamn

Ljus och charmig tvåa med fina ytskikt och balkong!

Slutpris
205 000 kr
Boarea
53,5 kvm
Avgift
4 027 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på skaraborgsvägen såldes av oss 2019-05-19.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en tvårumslägenhet på Skaraborgsvägen 6! Här möts du av en ljus, charmig och välplanerad bostad om 53.5 kvadratmeter i fint skick med balkong. Här välkomnas vi av en inbjudande hall, och lite längre in finner vi ett trevligt, ljust och funktionellt kök med vitmålade väggar och mörkt golv. Vidare finns här ett spatiöst och härligt vardagsrum med fönster åt två håll, väl tilltagna ytor och plats för matgrupp, soffa och övrig inredning. Lägenheten har ett mysigt sovrum och ett bra badrum med tvättmaskin. På Södermalm bor man i trivsamma kvarter med närhet till grönområden och Centrum inom bekvämt gångavstånd. Här har du dessutom närhet till bland annat restauranger, skolor och butiker. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för dig som vill ha nära till allt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration