Iris backe 4

Iris backe 4

Slutpris

670 000 kr


Rangarnö— Väddö— Norrtälje

Iris backe 4


Slutpris
670 000 kr

Rangarnö— Väddö— Norrtälje

Fritidshus i behov av kärlek på fin tomt nära vatten

På en stor, fin trädgårdstomt om 2281 kvm med plana gräsytor och fina planteringar, lugnt beläget med närhet till bad och båthamn ligger detta fritidshus om 63 kvm i behov av kärlek.

Den fina tomten har vårdats ömt och har fina gräsytor för lek och spel, uteplatser i bra solläge och ett härligt avskilt läge långt in på återvändsgata. Här finns det mesta du kan tänka dig från hallon och vinbär till rosor och gullvivor. På tomten finns ett uthus om ca 12 kvm som disponeras som snickarbod, TC samt cykelförråd. Det finns även en utedusch och ett trädgårdsskjul.

Huset har en fin planlösning med fyra sovrum och ett stort allrum med en rejäl braskamin som naturligt blir husets hjärta. Huset har enkel standard med vatten på kran vid husknuten samt en tydlig sättningsskada i vardagsrummet.

Från tomten når man enkelt bad och båthamn i området samt SL buss 636 mot Norrtälje som finns inom 150m. Utanför Rangarnö öppnar en härlig skärgård upp med fina sol och badöar, stränder, sjökrog vid barnens ö och mycket fint fiske direkt vid Flottskär. Här finns även Väddö kanal som kan bjuda på en utflykt och Älmsta som har välsorterad ICA Supermarket, restauranger, apotek, vårdcentral m.m. Mycket välvårdad plastbåt med nyservad 4hk Yamahamotor ingår vid köp

Välkommen till Rangarnö.


Boarea
63 kvm
Driftkostnad
12 885 kr/år
Tomtarea
2 281 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Iris Backe såldes av oss 2019-06-19.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.