Södra Havsängen 16

Södra Havsängen 16

Slutpris

1 320 000 kr


Södra Havsängen— Väddö— Norrtälje

Södra Havsängen 16


Slutpris
1 320 000 kr

Södra Havsängen— Väddö— Norrtälje

Fritidshus med havsglimt och del i sjöbod

Välkommen till detta havsnära fritidshus om ca 44 kvm med viss havsglimt på en stor tomt om 2365 kvm med fina plana gräsytor för lek och spel.

Huset har två sovrum, vardagsrum med havsglimt och braskamin, kök och badrum med vattentoalett. I söder, öster och norr omgärdas huset av en stor altan med havsglimt och solläge från tidig morgon till sen kväll. Här finns även ett rejält gästhus om ca 20 kvm med gästrum, förråd och gästtoalett.

Den plana fina tomten bjuder in till lek och spel, men här finns även en del naturtomt och en del rabatter för dig med gröna fingrar. Från tomten når man enkelt klipporna och havet ca 150m bort där det även finns en del i sjöbod som hör till fastigheten. Mycket vackra omgivningar längs med klipporna och havet.

Välkommen på visning!


Boarea
44 kvm
Driftkostnad
20 240 kr/år
Tomtarea
2 365 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-07-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Södra Havsängen såldes av oss 2019-07-11. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Södra Havsängen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.