Utövägen 43B / Dalarö / Haninge

Byggrätt för 180kvm på tomten

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
47 kvm
Driftkostnad
21 385 kr/år
Totalareal
781 kvm
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Utövägen såldes av oss 2019-06-19.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Utövägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna bostad ligger i Stockholms södra skärgård och Dalarö klingar väl i mångas medvetenhet. Lokalbon Cecilia säger följande: "att bo så nära havet och natur, utmärkt närservice, sportklubb med bland annat tennis- och badmintonklubb, en sporthall som är välbesökt och den perfekta inkörsporten till att lära känna locals och bli en tvättäkta Dalaröbo är så kanon. Givetvis är båt, motor som segel ett naturligt inslag i Dalarölivet eller varför inte vindsurfing eller kitesurfing en självklar del även det, ibland är himlen alldeles färgglad vid Schweizerbadet från alla kitar. Många locals är driftiga och det händer verkligen mycket i positiv bemärkelse här. Närheten till Utö, Kymmendö och andra vackra öar med dess fina naturhamnar gör att dagsutflykter på havet är lätt. Faktum är att Strindberg inspirerades till att skriva Hemsöborna från karaktärer han träffade på Kymmendö. Den här delen av skärgården har som du märker både dåtid, nutid och framtid att erbjuda". Cecilia och andra Dalaröbor hälsar välkommen till visning :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration