Norbyvägen 46 E

Norbyvägen 46 E

Slutpris

2 830 000 kr


Sommarro— Uppsala

Norbyvägen 46 E


Slutpris
2 830 000 kr

Sommarro— Uppsala

Fantastisk tvårumslägenhet med stadsskogen som granne!

Välkommen till en av föreningens absolut bästa tvårummare!

Här bor ni högt, fritt och soligt, utan insyn, och med en mycket väl tilltagen balkong som vetter mot grönskande trädkronor. Balkongen rymmer en generös möblering och erbjuder möjlighet att skapa en perfekt plats att njuta solen under hela dagen och ända in på kvällen. När du kliver in i bostaden möts du av en ljus och öppen känsla tack vare bostadens ljusa ytskikt och fönsterpartiet som sträcker sig från golv till tak. Samtliga fönster vetter mot stadsskogens grönska och saknar helt insyn.

Planlösningen fördelar sig på en ljus och välkomnande hall, ett välutrustat kök med naturlig plats för matgrupp och en öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer en större soffgrupp samt övrig möblering. Den öppna planlösningen ger bostaden en mycket god social yta, perfekt för dig som gärna bjuder över nära och kära. Härifrån nås även bostadens balkong belägen i syd/sydvästligt läge. Vidare finner ni ett väl tilltaget helkaklat badrum i stilrent utförande med både tvättmaskin och torktumlare. Det rymliga sovrummet har goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob och platsbyggd bokhylla samt djup fönsterbräda i marmor.

Föreningen Brf SommarRo nr 1 erbjuder bekvämligheter som hiss från markplan, parkeringsgarage där man som boende är garanterad minst en parkeringsplats, tvättstuga m.m. Skyddat mellan föreningens hus finner ni en grön och inbjudande innergård i två nivåer med pergola.

Sommarro är i mångt och mycket så idylliskt som namnet antyder. Det är ett lagom stort bostadsrättsområde i ett lätt kuperat område omgivet av äldre villabebyggelse. Här bor man mycket centralt men har samtidigt natur och grönska tätt inpå sig i alla riktningar. Åt ena hållet ligger den stora stadsskogen med motionsspår och vandringsstigar. Åt andra hållet ligger Hågadalen och Nåstens naturreservat som är hela 17 km² stort. Den närmaste förskolan är Gluntens Montessori som även har skola i årskurserna F-6. Hågadalens skola F-6 ligger också i närheten liksom Bergaskolan F-6. Vid Västertorg finns all tänkbar service med två livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, folktandvård m.m. Inom en radie av några hundra meter ligger sammanlagt fyra restauranger.


Boarea
55 kvm
Avgift
2 330 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2019-07-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Norbyvägen såldes av oss 2019-07-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Norbyvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.