Moralund 204 D

Moralund 204 D

Slutpris

8 150 000 kr


Moralund— Uppsala— Knivsta

Moralund 204 D


Slutpris
8 150 000 kr

Moralund— Uppsala— Knivsta

Välkommen till Moralund Gård! En fastighet med möjligheter för både privat och företagande.

Välkomna till vackra Moralund Gård, en fastighet med många möjligheter! Här finner ni två fastigheter i toppskick med alla bekvämligheter som man kan önska, fin trädgårdstomt och maskinbyggnad om 160 kvm. Huvudbyggnaden består av två plan med stor altan på sidan av huset. På nedre plan ligger ett modernt kök, stort sällskapsrum och matsal, sovrum, tvättstuga samt badrum. En trappa upp ligger tre bra sovrum, ett allrum samt ett badrum. Byggnaden intill används som kontorsbyggnad, här finns ett garage, bodel samt konferens- och kontorsdel. Båda husen har 3-glasfönster och är nybyggda.
Natursköna Upplandsleden ligger endast ett stenkast från tomten! Fastigheten ligger 10 min söder om Uppsala, endast 3 min från Alsike med bra skolor och dagis!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
246 kvm
Tomtarea
6 610 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-07-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.