Landbohov / Hannäs / Åtvidaberg

Sjöutsikt över Vindommen

Slutpris
605 000 kr
Boarea
ca 45 kvm
Driftkostnad
5 150 kr/år
Totalareal
1 952 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-06-07
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Landbohov såldes av oss 2019-06-07.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hannäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysig timrad 1800-tals stuga, högt belägen med utsikt mot sjön Vindommen i kyrkbyn Hannäs. Huset är varsamt renoverat under senare år men mycket av den ursprungliga atmosfären och stilen är bevarad. Boarea ca 45 kvm fördelat på förstuga, kök med vedspis, storstuga med braskamin och golv av breda golvtiljor och vindsvåning, inredd som allrum/sovrum, med synliga takbjälkar och öppet till nock, varierande takhöjd ca 1 m-3 m. På den delvis sluttande tomten finns även två uthus, det ena innehåller två separata bodar, det andra större uthuset innehåller "hemlig-hus" och ett utrymme som kan byggas om till ex. gästrum. Naturnära läge i en vacker jord-/skogbruksbygd med ett flertal sjöar för fiske och bad, Grävsjön med allmänt bad ligger på cykelavstånd. Möjlighet till BÅTPLATS i sjön Vindommen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration