Landbohov

Landbohov

Slutpris

605 000 kr


Hannäs— Åtvidaberg

Landbohov


Slutpris
605 000 kr

Hannäs— Åtvidaberg

Sjöutsikt över Vindommen

Mysig timrad 1800-tals stuga, högt belägen med utsikt mot sjön Vindommen i kyrkbyn Hannäs. Huset är varsamt renoverat under senare år men mycket av den ursprungliga atmosfären och stilen är bevarad. Boarea ca 45 kvm fördelat på förstuga, kök med vedspis, storstuga med braskamin och golv av breda golvtiljor och vindsvåning, inredd som allrum/sovrum, med synliga takbjälkar och öppet till nock, varierande takhöjd ca 1 m-3 m. På den delvis sluttande tomten finns även två uthus, det ena innehåller två separata bodar, det andra större uthuset innehåller "hemlig-hus" och ett utrymme som kan byggas om till ex. gästrum. Naturnära läge i en vacker jord-/skogbruksbygd med ett flertal sjöar för fiske och bad, Grävsjön med allmänt bad ligger på cykelavstånd. Möjlighet till BÅTPLATS i sjön Vindommen.


Boarea
ca 45 kvm
Driftkostnad
5 150 kr/år
Tomtarea
1 952 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-06-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.