Torgny Segerstedts Allé 32

Torgny Segerstedts Allé 32

Slutpris

1 650 000 kr


Södra Rosendal— Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 32


Slutpris
1 650 000 kr

Södra Rosendal— Uppsala

Ett kvadratsmart hem med fantastisk uteplats!

Välkommen till en bostad där varje kvadratmeter har nyttjats på absolut bästa sätt! Låt dig inte luras av bostadens storlek, då dess 40m² utgör funktion jämförbar med en betydligt större tvårumslägenhet. Det mest unika med denna bostad är dess uteplats! Denna är belägen i sydligt läge och vetter mot föreningens gröna innergård. Dess generösa yta möjliggör möblering i form av både mat- och loungegrupp. Med andra ord en perfekt plats att avnjuta många trevliga sommarkvällar!

Planlösningen fördelar sig på en ljus och välkomnade hall med avhängningsmöjlighet, ett välutrustat kök i ljusa toner, med vita luckor och ekbänkskiva. Här finner du induktionshäll, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro samt en kyl/frys. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum lämpar sig utmärkt för dig som gärna bjuder över nära och kära då detta utrymme inte minst tillsammans med den väl tilltagna uteplatsen utgör en mycket inbjudande social yta. I vardagsrummet finns plats för soffa, tv-möbel samt matgrupp. Vidare finner ni ett rymligt och stilrent helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet nås bostadens sovrum med fönster mot uteplatsen samt förvaring i form av skjutdörrsgarderob.

Detta är ett perfekt område för dig som gillar närheten till naturen samt ett aktivt friluftsliv men samtidigt värdesätter närheten till service och goda kommunikationer. Endast ett stenkast från bostaden finner ni omtyckta Stadsskogen som erbjuder härliga promenadstråk. Här kan ni öva på löpsteget, plocka svamp, vandra samt vintertid åka längdskidor i elljusspåret. En trevlig promenad bort finner ni även det omtyckta naturreservatet Hågadalen-Nåstens! För den ridintresserade finns ridvägar och på sommaren tar man sig lätt till Mälaren och Lyssnaängens badplats. Precis intill denna bostad finner ni tennis-, padeltennis- och löparbana. I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana. I området finns matbutik samt ett välutrustat gym i flera våningar. Via ett par minuters promenad nås busshållplats därifrån du enkelt tar dig runt i staden.


Boarea
40 kvm
Avgift
2 876 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-06-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torgny Segerstedts Allé såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torgny Segerstedts Allé.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.