Skolmästaregatan 6 / Almby / Örebro

Fyra i Almby!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
5 000 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skolmästaregatan såldes av oss 2019-06-19.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Skolmästaregatan 6!

Beläget på en lugn gata i Almby en halv trappa upp finns nu denna lägenhet om 4 rum och kök till salu! Här får du som köpare mervärden i form av tre sovrum, 2 balkonger i söderläge och västerläge, ett stort badrum med badkar och en fantastisk trädgård som bostadsrättsinnehavaren får nyttja! I Månadsavgiften om 5000 kr. ingår det allra mesta, dvs. värme, vatten, TV, internet och parkeringsplats! Från den ena balkongen har man byggt en trappa för att med enkelhet komma ner på gräsmattan och till poolområdet. Stort altandäck (2019) med en uppvärmd pool, här finns även en inglasad del som man kan nyttja för större sällskap - kräftskiva eller bara en kväll med familjen!

Bostadsrättsföreningen Sveaborg har en mycket god ekonomi och välarbetad underhålls plan. Det finns totalt 4 lägenheter i föreningen, vilket innebär både frihet och stort inflytande.

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration