Tuvvägen 21

Tuvvägen 21

Slutpris

1 850 000 kr


Slätmossen— Handen— Haninge

Tuvvägen 21


Slutpris
1 850 000 kr

Slätmossen— Handen— Haninge

Exklusivt renoverad 2:a i populära Tuvvägen!

Här finns möjligheten att förvärva en exklusiv, högt belägen och tilltalande lägenhet där det bara är att ställa in favoritmöblerna och börja bo. Denna tvårummare är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende av högsta klass.

Det första som möter dig här är en välkomnande hall med säkerhetsdörr, hatthylla och bra förvaringsmöjligheter. Lite längre in finns ett rymligt, funktionellt och påkostat kök från 2017 som har öppen planlösning mot vardagsrummet, som i sin tur erbjuder vackert ljusinsläpp, fantastiska inredningsmöjligheter och inbyggda spotlights. Bostadens badrum är elegant och påkostat och har vägg hängd toalett, takdusch, kommod, spegel med belysning, tvättmaskin och golvvärme. Det bästa med den här lägenheten är att den även har en balkong med plats för soffgrupp och sol hela eftermiddagen och kvällen.

En stabil och välskött förening med en avgift om 4287 kronor, där värme, vatten, bredband, tv och vindsförråd ingår. Här får du tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, bastu, välutrustat gym, hobbyrum och en modern och rolig lekplats. Som medlem i Brf Mimer i Haninge är du dessutom del av en förening med mycket god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder.

Ett mycket centralt område med Slätmossens naturpark alldeles intill bostaden. Inom bekvämt avstånd finns dessutom både Handen pendeltågstation som tar dig till Stockholm central på knappt 30 minuter och Haninge centrum med sitt stora utbud av butiker, restauranger och service. 

Kontakta mäklaren för visning!

Erol Atci
072-070 60 99


Boarea
54.5 kvm
Avgift
4 287 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-08-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.