Strandvägen 27

Strandvägen 27

Slutpris

2 650 000 kr


Vågmästaren— Karlstad

Strandvägen 27


Slutpris
2 650 000 kr

Vågmästaren— Karlstad

Varmt välkommen till en öppen och charmig trea på Strandvägen, full av charm!

Välkommen till en öppen och ljus lägenhet i riktigt bra skick. En charmig trea med vackert ljusinsläpp, stora sällskapsytor, fin utsikt och fönster i flera väderstreck. Här saknas inget! Lägenhetens kök är trevligt och ljust och har bänkskiva i sten samt neutrala färgkombinationer, lägenheten har en öppen planlösning mot vardagsrummet som är rymligt, ljust och öppet rum med vita väggar och parkettgolv. Badrummet är stort, fräscht och ljust och erbjuder toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare och kommod. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har eftermiddagssol och plats för ett mindre bord.

Här på Vågmästaren är det lätt att trivas, läget på Strandvägen är helt enkelt fenomenalt. Här bor du naturnära med Inre hamn på bekvämt avstånd. Herrhagen med all nödvändig service ligger en trevlig promenad bort och i området finns restauranger, båthamn och centrum – perfekt för dig som ställer höga krav på ditt boende!


Boarea
94 kvm
Avgift
5 079 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-07-11

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Strandvägen såldes av oss 2019-07-11. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Strandvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.