Snickarvägen 37 / Gamla Bro / Bro / Upplands-Bro

Välvårdat radhus för familjen!

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea/biarea
108/54 kvm
Driftkostnad
27 841 kr/år
Totalareal
226 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-18
Bostaden är såld!

Denna radhus på snickarvägen såldes av oss 2019-06-18. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på snickarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Bro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i gamla Bro så finner du ett välvårdat 3-plans radhus för familjen! Entréplan erbjuder ett stort och härligt kök i lantlig anda, här får du plats med såväl familjen som släkt och vänner. Stort vardagsrum med utgång till den blomstrande trädgården som den med gröna fingrar längtar efter. Ned till i källaren hittar du tvättstugan, ett allrum med ingång till dusch och bastu och god plats med förvaring. Ovanvåningen finner du ett badrum och tre generösa sovrum. Stora sociala ytor på respektive plan. Huset är besiktigat, parkeringsplats för 3 bilar, nya 3-glas fönster på framsidan.
Läget mitt i gamla Bro ger dig närhet till natursköna platser och sjöar, allmänservice som restauranger, livsmedelsbutiker, idrottsanläggning, skolor, förskolor, simhall. Goda kommunikationer med pendeltåget och nära till E18 för att ta sig norr- eller söderut.
Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration