Ängagårdsvägen 15 / Beddingestrand / Trelleborg

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
60/42,5 kvm
Driftkostnad
29 761 kr/år
Totalareal
515 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Ängagårdsvägen såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Ängagårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fågelkvitter. Salta vindar. Ljuvliga dofter. Total avkoppling. Välkommen till Beddingestrand - sydkustens pärla och denna underbara oas på Ängagårdsvägen! Vi möts av en genomgående mycket välskött fastighet. Först och främst det vinterbonade fritidshuset med isolerat uterum och kamin. Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket och det finns två st sovrum. Helkaklat badrum och klädvård i kombination. Trädäcket omgärdar huset i väster och söder.

Gästerna bor med fördel i den fristående gäststugan om 15 kvm. Verandan vetter mot poolen. Praktiskt förråd för trädgårdsattiraljerna och en pergola intill.

Poolen ja! Stålpool med liner och pooltak som förlänger årstiden. Sandstranden och havet ligger bara en promenad bort - poolen bjuder däremot på betydligt behagligare temperatur. Tänk att komma hem från jobbet efter en stressig dag, svida om och slänga sig i poolen. Livskvalitet!

Semesterparadis eller året runt boende - det funkar bra vilket som. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration