Widellsgatan 2B

Widellsgatan 2B

Slutpris

1 700 000 kr


Kristianstad - Söder— Kristianstad

Widellsgatan 2B


Slutpris
1 700 000 kr

Kristianstad - Söder— Kristianstad

Modern 3:a på populära Söder!

I trivsamma kvarter på citynära läge presenteras denna välplanerade trea! Bostaden som stod klar 2015 bjuder på härligt öppen och social planlösning med stilrena materialval. Boendet fördelar sig över ett smakfullt kök i vitt med full maskinell utrustning samt matplats för ca 4-6 personer. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt två bra sovrum och en rymlig klädkammare. Lägg där till en stor och inglasad balkong. Här njuter man från tidig vår till sen höst och balkongen blir till ett extra rum under den varma årstiden. Stadens puls finns till hands med dess utbud av restauranger, caféer och butiker. Kommunikationen är god med närhet till både Hästtorget och Centralstationen samt goda bussförbindelser utanför porten. En kort promenad bort nås både Helge Å och Hammarsjön med härlig natur. Hiss finns i huset och möjlighet till parkeringsplats (separat kösystem). Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 164 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-06-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.