Kroklyckan 15

Kroklyckan 15

Slutpris

3 745 000 kr


Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Kroklyckan 15


Slutpris
3 745 000 kr

Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Ljust, lättskött och trivsamt parhus i BR-form

Nu finns äntligen ett välplanerat och naturnära BR-parhus med två uteplatser till salu på Kroklyckan. Ett praktiskt och lättskött boende med villakänsla!
På Kroklyckan 15 bor man i ett parhus i 2-plan och kan samtidigt åtnjuta de fördelar och den trygghet som det innebär att bo i bostadsrätt. Bostaden består av 4 sovrum, 2 badrum, vardagsrum med matsalsdel, kök och 2 förrådsutrymmen. Utomhus umgås man gärna med familj och vänner på någon av bostadens två altaner. Här finns även gräsmatta med plats för plantering och studsmatta för de små.
Bilen parkeras smidigt i carporten alldeles intill och här finns även ett kallförråd. I området finns flera lekplatser, en liten fotbollsplan och boulebana.

Husen är naturnära men ändå centralt beläget med gångavstånd till förskolor, skolor, affär och busshållplats. Området ligger i populära södra Sävedalen som gränsar till Delsjöreservatet och Göteborgs östra gräns. Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
113.8 kvm
Avgift
6 996 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-20

Mäklarhuset Partille

Denna parhus på Kroklyckan såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Kroklyckan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.