Edebyhamnsvägen 12

Edebyhamnsvägen 12

Slutpris

2 420 000 kr


Edebyhamn— Väddö— Norrtälje

Edebyhamnsvägen 12


Slutpris
2 420 000 kr

Edebyhamn— Väddö— Norrtälje

Vinterbonat med vattentoalett och rejält gästhus

Välkommen till detta fina välvårdade och vinterbonade fritidshus om 70 kvm på en helt insynsskyddad trädgårdstomt om 2685 kvm med stora plana gräsytor, fina altandäck, pool och flera gästhus.

Det vinterbonade fritidshuset har all den extra standard du behöver för att vistas här även när sommaren är över som tex täljstenskamin, öppen spis, vattentoalett, bastu, diskmaskin och inglasat uterum. Här bjuds på ett stort, välutrustat kök med rejäl matplats för 6-8 personer, vardagsrum med murad öppen spis, stort fräscht badrum med vattentoalett, dusch och handfat. samt två bra sovrum och ett inglasat uterum. Från huset når man även den stora härliga och insynsskyddade altanen i perfekt söderläge.

Härligt insynsskyddad och privat trädgårdstomt med stora plana gräsytor för lek och spel, välskötta planteringar och rabatter med mängder av blommor såsom; Löjnantshjärta, Klematis, Riddasporre, Tulpaner, Krokus Rosor och Pioner. Här finns även ett välordnat växthus och köksträdgård i odlingslådor samt flera bärbuskar. På tomten finns två bra gästhus om 40 respektive 15 kvm där det första bjuder på kök och allrum med vedspis, spis och diskbänk samt sovrum och ett fräscht badrum med kakel och klinkers, dusch, handfat vattentoalett samt tvättmaskin. Här finns även två uthus om ca 10 kvm där det ena är snickarbod och det andra förråd.

Edebyhamn är ett lugnt och uppvuxet fritidsområde vid Ålandshav som har en fin havsstrand, släta klippor och en skyddad båthamn där båtplats ingår. Vid vattnet finns en liten dansbana och bar som hålls öppen för medlemmarna vid festliga tillfällen.

Välkommen till Edebyhamn!


Boarea
31 kvm
Driftkostnad
29 854 kr/år
Tomtarea
2 685 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Edebyhamnsvägen såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Edebyhamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.