Edebyhamnsvägen 12 / Edebyhamn / Väddö / Norrtälje

Vinterbonat med vattentoalett och rejält gästhus

Slutpris
2 420 000 kr
Boarea
70 kvm
Driftkostnad
29 854 kr/år
Totalareal
2 685 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Edebyhamnsvägen såldes av oss 2019-06-19.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Edebyhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fina välvårdade och vinterbonade fritidshus om 70 kvm på en helt insynsskyddad trädgårdstomt om 2685 kvm med stora plana gräsytor, fina altandäck, pool och flera gästhus.

Det vinterbonade fritidshuset har all den extra standard du behöver för att vistas här även när sommaren är över som tex täljstenskamin, öppen spis, vattentoalett, bastu, diskmaskin och inglasat uterum. Här bjuds på ett stort, välutrustat kök med rejäl matplats för 6-8 personer, vardagsrum med murad öppen spis, stort fräscht badrum med vattentoalett, dusch och handfat. samt två bra sovrum och ett inglasat uterum. Från huset når man även den stora härliga och insynsskyddade altanen i perfekt söderläge.

Härligt insynsskyddad och privat trädgårdstomt med stora plana gräsytor för lek och spel, välskötta planteringar och rabatter med mängder av blommor såsom; Löjnantshjärta, Klematis, Riddasporre, Tulpaner, Krokus Rosor och Pioner. Här finns även ett välordnat växthus och köksträdgård i odlingslådor samt flera bärbuskar. På tomten finns två bra gästhus om 40 respektive 15 kvm där det första bjuder på kök och allrum med vedspis, spis och diskbänk samt sovrum och ett fräscht badrum med kakel och klinkers, dusch, handfat vattentoalett samt tvättmaskin. Här finns även två uthus om ca 10 kvm där det ena är snickarbod och det andra förråd.

Edebyhamn är ett lugnt och uppvuxet fritidsområde vid Ålandshav som har en fin havsstrand, släta klippor och en skyddad båthamn där båtplats ingår. Vid vattnet finns en liten dansbana och bar som hålls öppen för medlemmarna vid festliga tillfällen.

Välkommen till Edebyhamn!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration