Lunde Mats Gata 1

Lunde Mats Gata 1

Slutpris

1 395 000 kr


Hagalund— Borlänge

Lunde Mats Gata 1


Slutpris
1 395 000 kr

Hagalund— Borlänge

Ljus, modern och stilren trea med eftertraktat läge på trivsamma Hagalund

Här på trevliga Lunde Mats Gata 1 hittar du denna toppmoderna lägenhet med tre rum och kök. Bostaden är stilren, ljus samt välplanerad och erbjuder bland annat fräscha ytskikt, modern utrustning och öppen planlösning.  En fantastiskt fin inglasad balkong med inlagt trallgolv för mysiga stunder under sommarkvällarna.

Lundegård är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu, välutrustat gym, cykelrum, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och soprum. I månadsavgiften om 3531 kronor ingår bredband, tv, vatten och värme.

I hjärtat av Hagalund bor du familjevänligt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, skolor och idrottsanläggningar. Centrum ligger runt hörnet, Kupolen en kortare promenad bort och Norra Backa når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
76 kvm
Avgift
3 531 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-19

Mäklarhuset Borlänge

Denna lägenhet på Lunde Mats Gata såldes av oss 2019-07-19. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Lunde Mats Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.