Lilla Bergaliden 1

Lilla Bergaliden 1

Slutpris

1 475 000 kr


Centrum— Helsingborg

Lilla Bergaliden 1


Slutpris
1 475 000 kr

Centrum— Helsingborg

Fräsch och rymlig tvåa i centrala Helsingborg!

Fräsch och välplanerad tvåa på centralt läge i city. Denna genomgående tvåa är i mycket gott skick, med vackert parkettgolv i kök, vardagsrum och sovrum. . Den ligger centralt och med gångavstånd till allt som staden har att erbjuda.

Den ljusa och välkomnande hallen har gott om plats för avhängning och förvaring, samt praktiskt mörkgrått klinkergolv. Från hallen når man badrummet, som är ljust och rymligt, med fönster och smart inbyggd hyllförvaring.

Köket är vackert tidlöst, med bänkskiva i trä, svart kakel och vita skåp. Det finns både stor kyl och frys. Vid fönstret i köksdelen ryms ett matbord med plats för upp till sex personer.

Vardagsrumsdelen har plats för en större soffgrupp och om man vill, antingen mindre sittgrupp eller ett extra matbord. I taket sitter spotlights och rummet känns luftigt och rymligt. Sovrummet nås från vardagsrummet. I taket sitter dimbara spotlights och på golvet ligger parkettgolv. Det finns garderober och plats för dubbelsäng och även ytterligare förvaring om man skulle ha behov av det.

Lägenheten håller mycket god standard och det är bara att flytta in. En lägenhet som har stadens hela nöjesutbud runt knuten!


Boarea
61 kvm
Avgift
4 031 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-06-25

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Lilla Bergaliden såldes av oss 2019-06-25. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Lilla Bergaliden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.