Havsskogen Havsvägen 3

Havsskogen Havsvägen 3

Slutpris

2 250 000 kr


Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Havsskogen Havsvägen 3


Slutpris
2 250 000 kr

Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus i modern stil

Välkommen till denna moderna, vinterbonade fritidsvilla om 56 kvm med ett stort inrett loft om 38 kvm, högt belägen trädgårdstomt om 2027 kvm med allmänning på två sidor.

Huset som renoverats de senaste fem åren har genomgående ljusa fina trägolv, vit panel på väggarna, öppen planlösning och ett modernt påkostat kök från 2013. Här väljer du själv om du vill ha ett två eller kanske fyra sovrum i den flexibla planlösningen. Vardagsrum med braskamin, stora glasytor och utgång till altan, badrum med klinkers och golvvärme samt vit panel och från master bedroom når man den fina altanen med den absolut sista kvällssolen. Stor härlig altan i väster med sol från lunchtid till kväll med plats för det stora sällskapet samt en skyddad altan under tak i öster. Gästhus om ca 15 kvm inrett med gästrum och en härlig vedeldad bastu med utgång till stor altan med utedusch och nedfällt badkar

Den fina avskilda tomten ligger en bit ifrån vägen med allmänning både framför och bakom som ger en väldigt avskild känsla. Här finns en del naturtomt, men mestadels fina gräsytor som sluttar svagt i söder och väster. På tomten finns syren, jasmin, vildros och humle samt en massa andra perenna växter och en fin köksträdgård.

Fint läge i populära havsskogen med fint poolbad, fotbollsplan, lekplats och klubbhus och vackra klippor längs med havet. Från huset når man enkelt det fina och populära poolbadet som ligger bara ca 400 m från huset. Vill du promenera till havet är det ca 1 km till de vackra klipporna. Möjlighet till båtplats ca 1,3 km bort. Ca 7 km till sommaridyllen Grisslehamn med fiskehamn, gästhamn, Ica butik, kaféer och restauranger samt nordens största spa.


Boarea/biarea
56/38 kvm
Driftkostnad
25 344 kr/år
Tomtarea
2 027 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Havsskogen Havsvägen såldes av oss 2019-06-28. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsskogen Havsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.